Új jelszó kérése

Office 365

Búcsú az XP-tQl !

Hírlevél

Kategóriák

Partnereink

Termékajánló

www.emasoft.hu
+36-20-9228-579
lcsapoemasoft.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Office

Vállalati Office 365

Táblagépén az Office 365 Vállalati Prémium verzióval dolgozó nő.Office-szolgáltatások bárhol és bármikor

 

A felhőalapú Office segítségével bárhonnan dolgozhat a megszokott alkalmazásaival, például a Word, a PowerPoint, az Excel, az Outlook, a OneNote és a Publisher programmal. Legutóbbi dokumentumait közvetlenül elérheti, így pillanatok alatt nekikezdhet a munkának. A OneDrive vállalati verziója által nyújtott 1 TB online tárhelynek köszönhetően a szükséges fájlok mindig kéznél lehetnek, és könnyen meg is oszthatja őket.

 

Két férfi egy boltban, akik a táblagépükön az Office 365 Vállalati Prémium verzióval dolgoznak.

Hatékony munkavégzés bárhonnan

 

Fontos feltétele a hatékony munkának, hogy az Office-eszközöket bárhol, bármilyen készülékről el tudja érni. Az Office 365 épp ezt a rugalmasságot nyújtja. Elérheti online az e-mailjeit, az értekezleteket és az egyéb szolgáltatásokat. Word-, PowerPoint-, Excel- és OneNote-fájlokat hozhat létre, szerkeszthet és oszthat meg online, és nem fog lemaradni a munkatársai szerkesztéseiről, még akkor sem, ha Önnel egy időben dolgoznak.

 

Utazó férfi, aki a táblagépén Office 365 Vállalati Prémium verziót használ.

Egyszerű telepítés és kezelés

Bízza az informatikai teendőket az Office 365-re, és összpontosítson száz százalékosan az üzleti tevékenységére. Az Office-t gyorsan telepítheti, a felhasználók beállításához pedig lépésenkénti útmutatóval szolgálunk. Az összes szolgáltatását könnyen kezelheti a bárhonnan elérhető felügyeleti központban, a felügyeleti mobilalkalmazással pedig akár útközben is figyelemmel kísérheti a szolgáltatások állapotát. Végre nem kell többé informatikai problémák miatt aggódnia. A 99,9%-os rendelkezésre állásnak és a helyreállításra nagy hangsúlyt fektető architektúrának köszönhetően bízhat benne, hogy a munkáját késedelmek és fennakadás nélkül tudja végezni.