Új jelszó kérése

Office 365

Búcsú az XP-tQl !

Hírlevél

Kategóriák

Partnereink

Termékajánló

www.emasoft.hu
+36-20-9228-579
lcsapoemasoft.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Bemutatkozás

Több mint  30 éves informatikai és annak rokon-területein szerzett tapasztalattal rendelkezve irányítom az EMASOFT STÚDIÓ Kft-t. Széleskörű fejlesztői tapasztalatokat  szereztem mind a mikroprocesszoros rendszerek harver fejlesztése területén, mint pedig a korszerű szoftver-rendszerek elemeinek fejlesztése, implementálása területén. A több éves oktatói és oktatás-vezetői tapasztalatok után az összegyűlt ismereteket 1991-től önálló vállalkozásában az akkor induló EMASOFT STÚDIÓ keretein belűl kamatoztattam. 2000-ben a bővülő tevékenységi körök és a piaci környezet igényelte a szervezeti forma átalakítását, s ekkor jelent meg a piacon az EMASOFT STÚDIÓ Kft. A Kft. tevékenységi köre a következő témakörök köré csoportosul:

  • Hardver- és szoftver kereskedelem

A partnerek igényei szerint a legegyszerűbb szoftverek, fejlesztői segédeszközöktől az egyedi igények szerint megtervezett komplex IT rendszerek szállítása, implementálása.

  • Ügyviteli szolgáltatás

Könyvelés, ügyviteli szoftverek és szoftver-rendszerek forgalmazása.

  • Rendszerüzemeltetés
  • Szoftver rendszerek auditálása

IT rendszerek biztonsági- és licenszelési vizsgálata, licenszelési tanácsadás.

  • Oktatás, Oktatás segítő tevékenység, oktatási segédeszközök készítése
Speciális oktatáshoz kapcsolódó programok, programrendszerek fejlesztése. Oktatási demonstrációs anyagok készítése. Tananyagfejlesztés.
  • Oktatási szakértői tevékenység

Munkánkat mindig az ügyfeleink kivánságainak és érdekeinek maximális figyelembevételével végezzük. Célunk az, hogy partnereink  bizalommal forduljanak hozzánk. Bízunk benne, hogy Ön  is gyarapitja megelégedett ügyfeleink számát.

 

Csapó Lajos

ügyvezető